• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Spiegelprofielen

3 producten

3 producten

Een spiegelprofiel is dé perfecte manier om spiegels te bevestigen. Glasdiscount beschikt over verschillende soorten spiegelprofielen tegen scherpe prijzen.

Toepassing spiegelprofiel

Spiegelprofielen worden vaak toegepast bij de montage van een spiegel. Vaak wordt dit toegepast in badkamers waar de spiegels vaak omhult worden door een profiel.

Verschillende soorten spiegelprofielen

Glasdiscount beschikt over veel verschillende spiegelprofielen, zodat er altijd het juiste profiel voor jou tussen zit. Ons assortiment bestaat uit een standaard spiegelprofiel, een spiegel “H”-profiel, een spiegelprofiel clip-on en een set eindkappen. Ook zijn de profielen in verschillende afwerkingen te bestellen. Wij hebben een RVS, aluminium en zilveren aluminium afwerking tot onze beschikken.

Waarom koopt u bij Glasdiscount?

Glasdiscount beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Hierdoor zit er altijd het juiste product tussen voor jouw situatie. Daarnaast zijn onze producten van topkwaliteit, maar wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor wordt kwaliteit voor iedereen betaalbaar. Daarnaast beschikt Glasdiscount over de alle kennis die je wenst.

Spiegelprofielen bestellen

Bestel altijd eenvoudig de door jou gewenste product bij Glasdiscount. Je kan de bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kan je veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen ben je bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie.

Advies spiegelprofiel

Heb je nog vragen over de door jou bestelde spiegelprofielen, glas en/of spiegel? of heb je nog andere vragen? dan kan je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.