• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Steel look deuren voor stomp kozijn

Eem steel look deur voor een stomp kozijn wil zeggen dat de buitenrand van de deur vlak is, waardoor de deur aansluit binnen het kozijn. Als je een steel look deur met een stomp kozijn besteld krijg je het binnendeur scharnier 13100 meegeleverd.

6 producten

6 producten

De verschillen opties van steel look deuren met een stomp kozijn

Enkele pendeldeur (met zijlicht)

De populairste variant van een steellook deur is de enkele deur. Hierbij is het optioneel om naast de deur een zijlicht toe te voegen. Dit kan handig zijn in bouwsituaties waarbij een enkele deur te breed wordt en een dubbele deur niet wenselijk is.

Dubbele pendeldeur

Dubbele deuren worden vaak toegepast in bredere doorgangen zoals de opening van de keuken naar de woonkamer. Door het grote glasoppervlak van een dubbele deur geeft deze variant het ultieme verbindingsstuk tussen twee ruimtes.

Taatsdeur

Een taatsdeur is met een scharnier verankerd in de boven- en onderkant van de deur. De deur wordt in plaats van in de muren (zoals bij een normale deur het geval is) in het plafond en de vloer gemonteerd. Omdat de deur draait aan scharnieren aan de boven- en onderkant, draait de taatsdeur om een verticale as. Taatsdeuren hebben geen kozijn nodig en worden in een afgewerkte sparing geplaatst.