• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Keuken achterwanden configurator

Geef jouw keuken de extra luxe uitstraling die het al jaren verdient. Bestel gemakkelijk bij ons online keukenachterwanden. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een mail met jouw wensen en wij maken een passende offerte. Wij leveren keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Gewenst in elke gewenste RAL kleur.

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken jouw keuken optisch niet alleen maar groter maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken.

Glazen keukenachterwanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Wanneer je jouw glazen keuken achterwand hebt gekozen is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. Je hebt hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren. Maak jouw keuze en bestel gemakkelijk online. Voor sparingen e.d. verzoeken wij een mail te sturen met daarin de afmetingen en de vormen van de sparingen. Overtuig je van onze scherpe online prijzen!