Let op! Wij zijn vanmiddag telefonisch niet bereikbaar.
Een aantal van onze afhaallocaties hanteren deze zomer afwijkende openingstijden. Lees hier meer.

Hallo. Inloggen
Mijn account
 • Al 15 jaar de grootste glasleverancier
 • Vanaf €400,- gratis verzenden
 • Inmeetservice met maatgarantie

Hard glazen douche schuifdeur

De ruimtebesparende, gehard glazen doucheschuifdeur

Wenst u meer licht, ruimte besparen en wilt u een ruimtelijk effect creëren in uw gewenste ruimte? Dan is wellicht een chique, stijlvolle gehard glazen schuifdeur van Glasdiscount.nl iets voor u!

Gehard glas voor uw glazen douche schuifdeur

Gehard glas is een glassoort dat door verhitting (600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt en zal dus niet snel breken. Wanneer het glas wel breekt zal het in kleine brokjes vallen die minder scherp zijn dan ongehard glas. Hierdoor neemt de kans op verwonding enorm af. Wanneer ongehard glas breekt zal het in grotere en scherpere stukken glas vallen. Gehard glas is dus een stuk veiliger dan standaard/ongehard glas. Met een schuifdeur kunt u ruimte besparen en uw doucheruimte gemakkelijk afschermen. De schuifdeur opent zich door de schuifpanelen naar een kant te schuiven.

Voordelen doucheschuifdeur gehard glas

Doucheschuifdeuren van glas bieden een geweldige mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan uw badkamer. Wij leveren de schuifdeuren van glas geheel op maat en naar uw wensen. Op onze website kunt u gemakkelijk uw gewenste schuifdeur voor uw douche op maat bestellen tegen een voordelige discountprijs! Een douche schuifdeur is enorm ruimtebesparend. Ook lijkt uw badkamer een stuk groter en geeft het een prachtige moderne uitstraling. Een douche schuifdeur van glas is een mooi alternatief voor een douchegordijn.

Uw glazen schuifdeur laten inmeten en plaatsen door onze monteur

Schuifdeuren ogen als een eenvoudig systeem maar de inbouw situaties zijn vaak erg complex. U kunt uw glazen schuifdeur ook laten inmeten of plaatsen door een ervaren monteur. Zo krijgt u gegarandeerd het beste resultaat. U kunt de inmeet- en/of montageservice gewoon bij uw bestelling toevoegen. Glasdiscount neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Een glazen schuifdeur laten inmeten

Door uw glazen schuifdeur te laten inmeten bent u er zeker van dat de maatvoering klopt. Na het inmeten word het glas voor u besteld waarna u het glas na levering kunt monteren.

Een glazen schuifdeur laten monteren

Laat u uw schuifdeur liever monteren door onze monteurs? Dat kan! Onze monteur zal uw glazen schuifdeur vakkundig monteren op een dag die u uit komt.  

U kunt online door middel van ons stappenplan uw eigen luxe glazen schuifdeur samenstellen.

SKU
1309
€ 275,00 excl BTW € 332,75 incl. BTW
hard glazen schuifdeur (douche) Glazen schuifdeur (douche) Glazen schuifdeur (douche) Glazen schuifdeur (douche) Satijn Matelux Melkglas Masterpoint Mastercarre Chinchilla Crepi Blank glas of Optiwhite extra blank glas
Glazen schuifdeur (douche)

Laat uw glas inmeten door een professionele monteur

 • Ideaal voor complexe situaties
 • Altijd de juiste maat
 • Professioneel advies
€ 125,-
€ 95,-
 • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
 • Vanaf € 400,- Excl. BTW gratis bezorgd
 • Levering binnen België mogelijk
 • Professionele inmeet- en montageservice
 • 14 dagen recht op retourneren* (lees meer)
Klanten geven ons een
8.3/10
via Webwinkelkeur