• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Hard glazen douche schuifdeur

Glazen douche schuifdeur ruimtebesparend.

Een douche schuifdeur van gehard glas is ideaal voor mensen die een ruimtelijk effect willen creëren in hun badkamer. Bovendien bespaart het ruimte en geeft het uw badkamer een chique look.

De ruimtebesparende, gehard glazen doucheschuifdeur

Wens je meer licht, wil je ruimte besparen of wil je een ruimtelijk effect creëren in jouw gewenste ruimte? Dan is wellicht een chique, stijlvolle gehard glazen schuifdeur van Glasdiscount.nl iets voor jou!

Gehard glas voor jouw glazen douche schuifdeur

Gehard glas is een glassoort dat door verhitting (600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt en zal dus niet snel breken. Wanneer het glas wel breekt zal het in kleine brokjes vallen die minder scherp zijn dan ongehard glas. Hierdoor neemt de kans op verwonding enorm af. Wanneer ongehard glas breekt zal het in grotere en scherpere stukken glas vallen. Gehard glas is dus een stuk veiliger dan standaard/ongehard glas. Met een schuifdeur kunt u ruimte besparen en uw doucheruimte gemakkelijk afschermen. De schuifdeur opent zich door de schuifpanelen naar een kant te schuiven.

Voordelen doucheschuifdeur gehard glas

Doucheschuifdeuren van glas bieden een geweldige mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan jouw badkamer. Wij leveren de schuifdeuren van glas geheel op maat en naar jouw wensen. Op onze website kan je gemakkelijk de door jou gewenste schuifdeur voor jouw douche op maat bestellen tegen een voordelige discountprijs! Een douche schuifdeur is enorm ruimtebesparend. Ook lijkt de badkamer een stuk groter en geeft het een prachtige moderne uitstraling. Een douche schuifdeur van glas is een mooi alternatief voor een douchegordijn.

Jouw glazen schuifdeur laten inmeten en plaatsen door onze monteur

Schuifdeuren ogen als een eenvoudig systeem maar de inbouw situaties zijn vaak erg complex. Je kan jouw glazen schuifdeur ook laten inmeten of plaatsen door een ervaren monteur. Zo krijg je gegarandeerd het beste resultaat. Je kan de inmeet- en/of montageservice gewoon bij jouw bestelling toevoegen. Glasdiscount neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.

Een glazen schuifdeur laten inmeten

Door jouw glazen schuifdeur te laten inmeten ben je er zeker van dat de maatvoering klopt. Na het inmeten word het glas voor jou besteld waarna je het glas na levering kan monteren.

Een glazen schuifdeur laten monteren

Laat je jouw schuifdeur liever monteren door onze monteurs? Dat kan! Onze monteur zal de glazen schuifdeur vakkundig monteren op een dag die jou uit komt.  

Je kan online door middel van ons stappenplan jouw eigen luxe glazen schuifdeur samenstellen.

Actuele levertijden
Artikelnummer
1309
€ 275,00 excl. BTW
€ 332,75 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service
  • 14 dagen recht op retourneren
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving