• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Hardglazen schuifdeur voor binnen

Glazen schuifdeuren zijn tegenwoordig erg hot en gewild. Met een glazen schuifdeur geeft u uw binnenruimte een stijlvolle en vooral luxe uitstraling. Wilt u meer licht in huis? Dan is een dichte deur vaak te donker. Wilt u een ruimtelijk effect in uw gewenste ruimte creëren? Dan is een chique, stijlvolle hard glazen schuifdeur van Glasdiscount de ideale oplossing voor u!

Gehard glas voor uw schuifdeur

Gehard glas voor glazen schuifdeuren is een glassoort dat door verhitting (600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt en zal dus niet snel breken. Wanneer het glas wel breekt, zal het in kleine brokjes vallen die minder scherp zijn dan ongehard glas. Hierdoor neemt de kans op verwonding enorm af. Wanneer ongehard glas breekt, zal het in grotere en scherpere stukken glas vallen. Gehard glas is dus een stuk veiliger dan standaard/ongehard glas. Met glazen schuifwanden kunt u uw gewenste ruimte gemakkelijk afschermen.

Voordelen glazen schuifdeur voor binnen in huis

Een gehard glazen schuifdeur voor binnen biedt enorm veel voordelen. Het is een mooi systeem om uw woonruimte te scheiden en ruimte te besparen. Een prachtige scheiding van glas tussen ruimtes als woonkamer en keuken, een mooie kamer en suite of de toegang tot de badkamer, alles behoort tot de mogelijkheden. Schuifdeuren van glas is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Op onze website kunt u gemakkelijk uw gewenste schuifdeur paneel op maat bestellen tegen een voordelige prijs! Een glazen schuifdeur is ruimte besparend en in vrijwel iedere ruimte toe te passen. Daarnaast is het een stevig systeem en zal het niet mogen breken. Mocht het toch gebeuren, dan zijn er in ieder geval geen scherven omdat onze glazen schuifdeuren altijd van gehard glas zijn gemaakt. Een glazen schuifdeur laat veel licht door waardoor het ook in kleine ruimtes geschikt is. 

Uw glazen schuifdeur laten inmeten en plaatsen door onze monteur

Schuifdeuren ogen als een eenvoudig systeem maar de inbouw situaties zijn vaak erg complex. U kunt uw glazen schuifdeur ook laten inmeten of plaatsen door een ervaren monteur. Zo krijgt u gegarandeerd het beste resultaat. U kunt de inmeet- en/of montageservice gewoon bij uw bestelling toevoegen. Glasdiscount neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Een glazen schuifdeur laten inmeten

Door uw glazen schuifdeur te laten inmeten bent u er zeker van dat de maatvoering klopt. Na het inmeten word het glas voor u besteld waarna u het glas na levering kunt monteren.

Een glazen schuifdeur laten monteren

Laat u uw schuifdeur liever monteren door onze monteurs? Dat kan! Onze monteur zal uw glazen schuifdeur vakkundig monteren op een dag die u uit komt.  

U kunt online door middel van ons stappenplan uw eigen luxe glazen schuifdeur voor binnen samenstellen:

SKU
122
€ 275,00 excl BTW € 332,75 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

731 beoordelingen bij WebwinkelKeur

8.3
  • Professionele inmeet- & montage service door heel Nederland!
  • Gratis verzending vanaf 400 euro exclusief BTW
  • 14 dagen recht op retourneren* (lees meer)
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving

Laat uw glas inmeten door een professionele monteur

  • Ideaal voor complexe situaties
  • Altijd de juiste maat
  • Professioneel advies
€ 125,-
€ 95,-