• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Geleverd door heel Nederland en Vlaanderen (België)
Aanmelden

Glazen serre dak maken

Serre met glazen dak

De serre en de veranda worden vaak door elkaar gehaald. Aangezien je in zowel de serre als veranda het gevoel krijgt dat je buiten zit, is dat geen rare gedachte. Bij een serre zit je eigenlijk in een verlengstuk van je huis. Bij een veranda zit je daadwerkelijk buiten. Omdat je bij een veranda daadwerkelijk buiten zit, wordt hier over het algemeen in de warme dagen gezeten. Een serre daarentegen, geeft je een extra woonruimte. Serres worden vaak dichtgemaakt met een glazen dak en glazen wanden.

Om de serre te voorzien van een dak zijn dakbeglazingsprofielen nodig om het gelaagde glas te bevestigen. Bij Glasdiscount kun je complete profielsets bestellen voor zowel de zijkant als het midden van je glazen dak. Daarnaast zijn alle onderdelen voor het bevestigen van het dak van de serre los te bestellen. Onze veranda profielen zorgen voor een professionele afwerking van een serre dak. De dakbeglazingsprofielen en het toebehoren hiervan zijn te bestellen in antraciet en wit. Deze profielen voor serre daken zijn van hoge kwaliteit aluminium gemaakt. Het afhalen van de profielen en toebehoren voor een serre dak is alleen mogelijk op onze locatie in Loenen.

Voor het glazen dak zijn er verschillende samenstellingen mogelijk. Je kunt kiezen voor gelaagd enkel glas, gelaagd dubbel glas, of zonwerend gelaagd dubbel glas. De glasbladen zijn met behulp van een afstandhouder van elkaar gescheiden door een spouw met droge lucht of droog glas.