• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Zelfbouw lichtstraat op maat

Bent u opzoek naar een glazen lichtstraat met een vaste maat dat zorgt voor meer daglicht?

De lichtstraten van Glasdiscount zorgen voor veel natuurlijk daglicht in uw woning of gebouw. Veel mensen beschouwen dit als comfortabel en prettig. De aanwezigheid van daglicht is een van de randvoorwaarden voor het realiseren van een prettig en gezond binnenklimaat. Niet voor niets vindt u in veel gebouwen een lichtstraat.

Wat kost een lichtstraat

De prijzen van de lichtstraat met vaste maten zijn terug te vinden op de productpagina. De kosten zijn afhankelijk van het minimale en maximale formaat dat u kiest bij de lichtstraat.

Een lichtstraat met vaste maat

Onze glazen lichtstraten met vaste maat worden compleet geleverd. Alle profielen, rubbers en kapjes zitten erbij. Het hout en glas wordt volgens vaste maten gemaakt waardoor we een kortere levertijd kunnen hanteren. Glasdiscount biedt u een gratis online montagehandleiding aan in de bijlage op de productpagina.

Lichtstraten met veiligheidsglas

Glasdiscount stelt veiligheid altijd voorop. Daarom is er gekozen om enkel lichtstraten aan te bieden met gelaagd veiligheidsglas. Mocht het glas ooit breken dan zal het glas niet in scherpe stukken naar beneden vallen. De lichtstraat kan voorzien worden van enkel veiligheidsglas (44.2), isolerend veiligheidsglas (6-13-44.2) of zonwerend ZHR++ glas.

Lichtstraten met isolatieglas

De lichtstraten met isolatieglas besparen aanzienlijk op uw energiekosten. Enkel veiligheidsglas 44.2 isoleert niet goed genoeg waardoor u veel warmte verliest in uw woning of gebouw. U kunt daarom beter investeren in isolatieglas. Het verhoogt het energielabel van uw huis waardoor het meer waard kan worden.