• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Ventilatierooster DucoLine 10/17/23 'ZR' RAL kleur standaard

DucoLine ventilatieroosters zijn klepventilatierooster die elke ruimte van optimale ventilatie voorzien. 'ZR' staat voor zelf regelend. Dit betekend dat wanneer het hard waait, het ventilatierooster vanzelf dichtgaat, en wanneer het dan stopt met waaien zichzelf weer open zet. Het ontwerp van de binnenzijde heeft een volledig vlak binnenrooster. Bij Glasdiscount bestel je eenvoudig het ventilatierooster dat het best bij uw situatie past. Bij dit product heb je de mogelijkheid uit een aantal standaard kleuren. Hierbij staat in de afbeeldingen een voorbeeld van DucoLine wijnwood, gentiaanblauw, dennengroen en zwartbruin.

Heb je interesse in een DucoLine 10/17/23 'ZR' maar wil je een andere kleur, kijk dan hier voor ventilatieroosters met Bi-color. Hier kun je de RAL kleur zelf invullen en krijgt jouw ventilatierooster de gewenste door jou gewenste kleur.

De breedte van de glasgoot dient overeen te komen met de dikte van de ruit + ca. 8 mm voor het beglazingsband. Voorbeeld: Isolatieglas 5-13-4 heeft een glasgootbreedte van 30 mm (4 mm band + 5 mm glas + 13 mm spouw + 4 mm glas + 4 mm band).

Heb je beglazing bij dit rooster besteld? Houd dan rekening met de roosteraftrek/glasaftrek van 80 mm.
* verplichte velden
Actuele levertijd
Artikelnummer
1288
€ 161,10 excl. BTW
€ 194,93 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service
  • 14 dagen recht op retourneren
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving
Fijne feestdagen