• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden
 

Algemene informatie keuken achterwanden

Geef onder andere jouw keuken de extra luxe uitstraling die het al jaren verdient. Bestel gemakkelijk bij ons online jouw glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs! Desgewenst in elke gewenste RAL kleur. Keukenwanden kan je gemakkelijk online samenstellen met onze configurator.

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit één stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken jouw keuken optisch niet alleen maar groter maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan de keuken.

Glazen interieur wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende glasgroepen:

Wanneer je jouw glazen keuken achterwand hebt gekozen is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken. Je hebt hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren. Maak jouw keuze en bestel gemakkelijk online. Voor sparingen e.d. verzoeken wij een mail te sturen met daarin de afmetingen en de vormen van de sparingen. Overtuig je van onze scherpe online prijzen!

Om je ideale glazen keukenachterwand samen te stellen dien je gebruik te maken van de volgende stappenplan:

Stap 1 Kies uw glassoort

Stap 2 Kies eventueel voor montage