• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Schuifdeurbeslag

1-18 van 32

Pagina

1-18 van 32

Pagina

Schuifdeurbeslag (ook wel schuifdeur greep genoemd) is van groot belang voor een schuifdeur. Een kwalitatief goed schuifdeurbeslag zorgt ervoor dat de schuifdeur een optimale werking heeft. Kwalitatief zijn de schuifdeurbeslagen van Glasdiscount van goede kwaliteit en eenvoudig te gebruiken. Met het schuifdeurbeslag open je eenvoudig jouw schuifdeur. Glasdiscount biedt meerdere types schuifdeurbeslag aan die ook te gebruiken zijn bij een schuifpui. Ondanks dat dit onderdeel van jouw schuifdeur niet erg belangrijk lijkt is dit in de praktijk vaak toch anders. Het type schuifdeurbeslag verschilt in kleur/materiaal, vorm, merk en grootte. Dit is van belang voor het gebruik van de schuifdeur, maar ook voor de uitstraling ervan. Zo beschikt de een over een luxe en rustige uitstraling en is de ander iets opvallender, zodat er voor ieder interieurtype een passend schuifdeurbeslag is.

Verschillende soorten schuifdeurbeslag

Glasdiscount biedt verschillende soorten schuifdeurbeslag aan voor glazen schuifdeuren. Zo beschikken wij over heel veel T-greep modellen met vele varianten. Daarnaast bieden wij ook diverse soorten U-grepen aan met ook daarbij verschillende soorten afwerkingen die ieder voor een unieke uitstraling zorgen. Tot slot hebben we ook nog de komgrepen binnen ons assortiment. Ook van de komgrepen beschikken wij als Glasdiscount zijnde over verschillende soorten met verschillende afwerkingen.

T-greep

De T-greep wordt zo genoemd vanwege zijn vorm, omdat deze als het ware uit twee T’s bestaat. Een T-greep is eenvoudig in gebruik, omdat het een ruim handvat betreft waarmee de schuifdeur eenvoudig heen en weer verplaatst kan worden. Ook geeft het een robuuste uitstraling die niet “extreem strak” of “extreem gelikt moet zijn, maar wel heel netjes en verzorgt oogt.

U-greep

Ook de U-greep heeft haar benaming te danken aan haar vorm. De vorm van de greep is als het ware een U vorm. Dit handvat is gemakkelijk van gebruik omdat je hand eenvoudig te plaatsen is om de U-vorm heen. Dit type deurgreep zorgt juist wel voor een extreem gelikte en strakke uitstraling door haar rechte vormen.

Komgreep

De komgreep is eigenlijk een aparte categorie binnen de grepencollectie. Dit komt door het feit dat bijna alle varianten van de komgreep inliggend zijn. Dit zorgt ervoor dat dit type greep één geheel vormt met de schuifdeur. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt design omdat de greep vrijwel onopvallend is. Echter is dit type deurgreep wel minder praktisch dan een T-greep of een U-greep, aangezien je deze eenvoudiger vast kunt pakken.

Verschillende afwerkingen

Glasdiscount beschikt over een breed aanbod wat betreft de afwerkingen van het schuifdeurbeslag. Binnen ons aanbod is ook duidelijk te zien dat wij over de nieuwste trends beschikken. Zo bieden wij bijvoorbeeld zwart schuifdeurbeslag aan wat steeds populairder wordt binnen het interieurwezen. Naast deze innoverende afwerking, beschikken wij ook over tijdloze afwerkingen zoals rvs of chroom. Dit neemt niet weg dat deze afwerkingen niet heel modern kunnen staan bij uw interieur. Daarnaast kies je met een tijdloze kleur ook voor toekomstbestendigheid, aangezien dit een lange tijd modern zal blijven en nooit uit het interieurbeeld zal verdwijnen.

Wat ontvang je van ons?

Glasdiscount levert de gekozen deurgreep met alle bijbehorende montage benodigdheden. Hierdoor is het mogelijk om direct de deurgreep te monteren na levering.

Vragen over schuifdeurbeslag

Heb je vragen over ons schuifdeurbeslag of heb je andere vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.