• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Lessenaarsdak lichtstraat

Maak een keuze uit de onderstaande knoppen om rechtstreeks naar de juiste producten te gaan.

Wat is een lessenaarsdak lichtstraat?

Een lessenaarsdak lichtstraat is een type lichtstraat in de vorm van een lessenaarsdak. Dit type dakvorm bestaat uit slechts één enkel dakvlak. Men noemt dit ook wel een dakschild. Een zadeldak lichtstraat bestaat bijvoorbeeld uit twee symmetrische dakvlakken. De hellingsgraad van lessenaarsdaken heeft gebruikelijk een hellingsgraad van minimaal 15 graden.

Voordelen lessenaarsdak lichtstraat

Een lessenaarsdak lichtstraat heeft een hoop verschillende voordelen. Veel van onze klanten zoeken een lichtstraat voor een smal dak. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw kleine of carport. Omdat een lessenaarsdak lichtstraat vrij smal kan zijn biedt het dus een perfecte oplossing wanneer er niet genoeg ruimte is voor bijvoorbeeld een zadeldak lichtstraat.

Lessenaarsdak lichtstraat muurplaatsing

Glasdiscount biedt ook de optie om voor muurplaatsing te kiezen. Muurplaatsing houdt simpelweg in dat u een lessenaarsdak lichtstraat tegen een muur plaatst en afwerkt. Dit kan in een aantal situaties een veel mooiere lichtstraat opleveren. Wanneer u kiest voor een tegen de muur geplaatste lichtstraat dan krijgt u alle benodigde profielen er bij.

Lichtstraat lessenaarsdak prijs

Een lessenaarsdak lichtstraat is er al vanaf € 320,- inclusief BTW. Om de prijzen zo laag mogelijk te maken bieden wij onze lichtstraten in zowel vaste maten als op maat aan. Een lichtstraat met een vaste maat betekend dat de maat vooraf al bepaald is en dat wij het glas al op voorraad kunnen hebben. Op deze manier heeft u het voordeel dat de levertijd korter is en de prijs lager.

Lessenaarsdak lichtstraat maken

Lichtstraat lessenaarsdak zelf maken

Glasdiscount biedt de unieke kans om zelf eenvoudig een lessenaarsdak lichtstraat te maken. Al onze lichtstraten zijn zelfbouw lichtstraten. Dit betekend dat wanneer u een lichtstraat lessenaarsdak besteld, deze altijd als bouwpakket geleverd wordt. Om de montage te vereenvoudigen krijgt u van ons een handleiding met montage instructies.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw lichtstraat te monteren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om een Glasdiscount lichtstraat te maken hoeft u geen ervaren timmerman of dakdekker te zijn. Alle benodigdheden (excl. opbouw) zitten er bij.

Lichtstraat lessenaarsdak op maat

Het is bij Glasdiscount mogelijk om een lessenaarsdak lichtstraat op maat te bestellen. Dit betekend dat u het aantal vakken kiest en daarna een maat invoert. Wij zorgen er voor dat de lichtstraat op de exacte maat voor u gemaakt wordt. Op maat betekend ook echt op maat. Ons doel is dat onze lichtstraat lessenaarsdak hiermee toepasbaar in elke situatie én u zit niet vast aan standaard maatvoeringen. Voor sommige projecten bieden onze op maat lessenaarsdak lichtstraten de perfecte uitkomst.

Lessenaarsdak lichtstraat op maat

Tuinhuis lessenaarsdak lichtstraat

Om meer licht in uw tuinhuis te krijgen is een lessenaarsdak lichtstraat een erg goede keus. Omdat een tuinhuis vaak niet veel ruimte biedt om een zadekdal lichtstraat te plaatsen kiest men vaak voor een lessenaarsdak lichtstraat voor een tuinhuis.

Chalet lessenaarsdak lichtstraat

Een chalet wordt vaak gezien als een fijne plek om u eens lekker even terug te trekken na een drukke periode. Wist u dat veel natuurlijke lichtinval bijdraagt aan het ontspannen? Onze klanten hebben vaak de vraag of het mogelijk is om een lessenaarsdak lichtstraat in een chalet te plaatsen. Dit is uiteraard mogelijk!

Carport lessenaarsdak lichtstraat

Een carport is vaak een beetje een donkere en minder mooie plek. Dit is jammer, want het is immers vaak ook in de buurt, of zelfs boven, uw voordeur! Met een carport lessenaarsdak lichtstraat komt er een hoop natuurlijk licht onder uw carport!

Lessenaarsdak lichstraat kopen

Een lessenaarsdak lichtstraat is eenvoudig online te bestellen bij Glasdiscount.nl. Glasdiscount heeft ruime ervaring met het maken en verkopen van lessenaarsdak lichtstraten. Wij hebben daarom ook het volste vertrouwen dat u met onze lessenaarsdak lichtstraat een fantastische aankoop doet. Lessenaarsdak lichtstraat op maat kopen of bekijk Lessenaarsdak lichtstraat vaste maat kopen