• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Zadeldak lichtstraat

Maak een keuze uit de onderstaande knoppen om rechtstreeks naar de juiste producten te gaan.

Wat is een zadeldak lichtstraat?

Een zadeldak lichtstraat is een type lichtstraat in de vorm van een zadeldak. Een zadeldak bestaat uit twee hellende dakschilden welke aan elkaar geplaatst worden. Een lessenaarsdak lichtstraat is een type lichtstraat in de vorm van een lessenaarsdak. Dit type dakvorm bestaat uit slechts één enkel dakvlak. Men noemt dit ook wel een dakschild.

Voordelen zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat heeft een hoop verschillende voordelen. Veel van onze klanten zoeken een lichtstraat om zo veel mogelijk natuurlijk licht in huis te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een woon keuken, aanbouw of carport. Omdat een zadeldak lichtstraat veel breder mag zijn dan een zadeldak biedt dit de perfecte oplossing om extra veel licht in een normaliter donkere ruimte te krijgen. Mocht er niet genoeg ruimte aanwezig zijn dan raden wij het gebruik van een lessenaarsdak lichtstraat aan.

Zadeldak lichtstraat vrijstaand

Een zadeldak lichtstraat van Glasdiscount staat altijd vrijstaand. Het is niet mogelijk om deze lichtstraat tegen een muur e plaatsen. Een lessenaarsdak lichtstraat is wel geschikt om tegen een muur aan te plaatsen.

Lichtstraat zadeldak prijs

Een zadeldak lichtstraat is er al vanaf € 419,- inclusief BTW. Om de prijzen zo laag mogelijk te maken bieden wij onze lichtstraten in zowel vaste maten als op maat aan. Een lichtstraat met een vaste maat betekend dat de maat vooraf al bepaald is en dat wij het glas al op voorraad kunnen hebben. Op deze manier heeft u het voordeel dat de levertijd korter is en de prijs lager.

Lichtstraat zadeldak zelf maken

Glasdiscount biedt de unieke kans om zelf eenvoudig een zadeldak lichtstraat te maken. Al onze lichtstraten zijn zelfbouw lichtstraten. Dit betekend dat wanneer u een lichtstraat zadeldak besteld, deze altijd als bouwpakket geleverd wordt. Om de montage te vereenvoudigen krijgt u van ons een handleiding met montage instructies.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw lichtstraat te monteren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om een Glasdiscount lichtstraat te maken hoeft u geen ervaren timmerman of dakdekker te zijn. Alle benodigdheden (excl. opbouw) zitten er bij.

Lichtstraat zadeldak op maat

Het is bij Glasdiscount mogelijk om een zadeldak lichtstraat op maat te bestellen. Dit betekend dat u het aantal vakken kiest en daarna een maat invoert. Wij zorgen er voor dat de lichtstraat op de exacte maat voor u gemaakt wordt. Op maat betekend ook echt op maat. Ons doel is dat onze lichtstraat zadeldak hiermee toepasbaar in elke situatie én u zit niet vast aan standaard maatvoeringen. Voor sommige projecten bieden onze op maat zadeldak lichtstraten de perfecte uitkomst.

Zadeldak lichtstraat op dak

Een lichtstraat in zadeldak vorm biedt een perfecte uitkomst om meer licht in een ruimte te krijgen. Onze lichtstraten dienen altijd op een plat dak geplaatst te worden.

Tuinhuis zadeldak lichtstraat

Om meer licht in uw tuinhuis te krijgen is een zadeldak lichtstraat een erg goede keus. Omdat een tuinhuis vaak niet veel ruimte biedt om een zadekdal lichtstraat te plaatsen kiest men vaak voor een zadeldak lichtstraat voor een tuinhuis.

Carport zadeldak lichtstraat

Een carport is vaak een beetje een donkere en minder mooie plek. Dit is jammer, want het is immers vaak ook in de buurt, of zelfs boven, uw voordeur! Met een carport zadeldak lichtstraat komt er een hoop natuurlijk licht onder uw carport!

Zadeldak lichstraat kopen

Een zadeldak lichtstraat is eenvoudig online te bestellen bij Glasdiscount.nl. Glasdiscount heeft ruime ervaring met het maken en verkopen van zadeldak lichtstraten. Wij hebben daarom ook het volste vertrouwen dat u met onze zadeldak lichtstraat een fantastische aankoop doet. Zadeldak lichtstraat op maat kopen of bekijk Zadeldak lichtstraat vaste maat kopen