Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

  • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Veranda met glazen dak

9 producten

9 producten

Een houten veranda met glazen dak geeft uw veranda een luxe uitstraling. De houten veranda met glazen dak van Glasdiscount is in alle soorten en in de gewenste maten te bestellen. Deze zijn zowel in aluminium als in verschillende soorten hout te verkrijgen. Al onze veranda's worden met bijbehorend veiligheidsglas geleverd. 

Verschillende soorten

Glasdiscount beschikt over verschillende soorten veranda's met glasdaken. U kunt voor zowel aluminium als hout kiezen. U kunt onze aluminium veranda in meerdere kleuren bestellen. Wanneer u liever een houten veranda heeft, heeft u keuze uit verschillende soorten hout. Daarnaast kunt u ook zelf de kleuren van de profielen bepalen en de verschillende glassoorten. Daarnaast is er ook de keuze tussen vrijstaand en aanbouw met de daarbij horende verschillen qua afmetingen. De veranda's zijn zowel inclusief als exclusief glas te bestellen. 

Veranda op maat

Onze veranda's zijn volledig op maat te bestellen. In de tabellen vindt u de minimale en maximale maat. Onze site berekent op basis van de opgegeven afmetingen de prijs. Uw veranda met glazen dak zal volledig op maat gemaakt en geleverd worden. Inclusief op maat gemaakt gelaagd glas en toebehoren.

Veranda met glasdak bestellen bij Glasdiscount.nl

Bestel de gewenste veranda met glazen dak bij Glasdiscount.nl. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies Veranda 

Wanneer u advies nodig heeft, speciale wensen of andere vragen kunt u contact opnemen met Glasdiscount via onze contactpagina.