Glasdiscount blijft geopend. U kunt blijven bestellen. Uw bestelling wordt op tijd bezorgd zoals u dat van ons gewend bent.

 • Al 16 jaar de grootste glasleverancier
 • Specialist in maatwerk
 • Inmeetservice met maatgarantie
 • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Spiegellijm

3 producten

 1. -14%
  Spiegellijm Xtragrip 290ml - Grijs
  Normale prijs € 8,41 incl. BTW Aanbiedingsprijs € 5,95 excl BTW € 7,20 incl. BTW
 2. Vanaf € 12,95 excl BTW € 15,67 incl. BTW
 3. Vanaf € 40,60 excl BTW € 49,13 incl. BTW

3 producten

Het monteren en bevestigen van een spiegel aan de muur kan niet met gewone lijm. Hiervoor is een speciale spiegellijm ontwikkeld. Een normale lijm of lijmkit zal de laklaag van de spiegel aantasten waardoor de spiegel zijn spiegelende werking verliest.

Spiegellijm toepassingen

Spiegellijm (ook wel spiegelkit genoemd) is bedoeld voor spiegels zonder lijst die je direct op de muur wilt plakken. Door het gebruik van deze lijm heb je geen ophanghaakjes nodig en geen gaten meer in de muur. 

Verschillende soorten spiegellijm

Glasdiscount beschikt over 1 enkele soort spiegellijm. Echter is deze goed te gebruiken voor vrijwel iedere spiegel. Dit komt door de bijzonder sterke kleefkracht van de lijm. Daarnaast is deze ook nog eens sneldrogend en toepasbaar op vrijwel alle materialen.

Daarnaast bieden wij ook spiegelverwarming aan. Hierin zijn 2 productlijnen te onderscheiden. Wij bieden de basic spiegelverwarming en de premium spiegelverwarming aan.

Spiegellijm bestellen

Bestel eenvoudig de gewenste spiegellijm bij Glasdiscount. U kunt online uw gewenste product bestellen. U kunt uw bestelling eenvoudig en snel plaatsen. Daarnaast kunt u veilig betalen via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Ook voor andere glasproducten en materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Glasdiscount is al 16 jaar de grootste glasleverancier van Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en leveren wij inmeetservice met de daarbij horende maatgarantie. 

Advies lijmen en kitten

Mocht u vragen hebben over onze lijmen, kitten of andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.