• Al 16 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Meerdere afhaallocaties binnen Nederland
Aanmelden

Dubbel zonwerend ZHR++ glas

Zonwerend ZHR++ glas biedt u comfort in alle seizoenen. Zonwerend glas is direct op maat te bestellen bij Glasdiscount.nl! Bij ZHR++ zonwerend dubbel glas is één van de bladen van het glas voorzien van een zonwerende coating die het glas tevens een hoge isolatiewaarde geeft. De zonwerende coating zit op de buitenruit. De binnen ruit bestaat dan uit gewoon blank glas of gelaagd veiligheidsglas.

Zonwerend HR++ isolatieglas

Zonwerend HR++ dubbel glas heeft alle voordelen van normaal HR++ isolatieglas. Daarnaast heeft zonwerend HR++ isolatieglas reflecterende eigenschappen. Zonwerend glas is zo ontworpen om wel licht maar geen warmte van de zon door te laten.

Zonwerend HR++ isolatieglas als vervanging voor zonwering

Zonwerend HR++ glas heeft speciale metalen en coatings die aan het glas toegevoegd zijn in de fabriek waardoor het glas zonlicht absorbeert en weerkaatst.

Omdat zonwerend HR++ isolatieglas, afhankelijk van het type, tot 60 procent van de warmte filtert is zonwerend glas goed te gebruiken als vervanging voor zonwering.

Zonwerend HR++ glas bij grote projecten

Wanneer uw woning of bedrijfspand grote raampartijen heen dan kan zonwerend glas een goede bescherming bieden. Zonwerend HR++ isolatieglas zorgt er niet alleen voor dat het binnen te warm word maar het houdt de bestaande warmte ook binnen waardoor er minder gestookt hoeft te worden.

Gelaagd zonwerend HR++ glas

Naast het ZHR++ zonwerend dubbel glas, is het ook mogelijk om te kiezen uit één of tweezijdig gelaagd ZHR++ zonwerend dubbel glas. Met dubbel glas word bedoeld twee lagen glas met een laag lucht ertussen (de spouw). Gelaagd glas bestaat uit twee op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een doorzichtige kunststof folie (veiligheidsfolie), dat moeilijk kapot te krijgen is. Uitleg en toepassing van de diverse soorten zonwerend dubbel glas en gelaagd glas vind u op de betreffende pagina's bij bijlagen! Als ons ZHR++ zonwerend dubbel glas wordt op maat geleverd tegen discount prijzen! Kies onderstaand het gewenste type ZHR++ zonwerend dubbel glas.

Mocht u vragen hebben over ZHR++ zonwerend glas, stuur dan gerust een mailtje naar info@glasdiscount.nl.