ZHR++ dubbel glas gelaagd

Meer afbeeldingen

 • ZHR++ dubbel glas gelaagd
 • ZHR++ dubbel glas gelaagd
 • ZHR++ dubbel glas gelaagd
 • zonwerend isolatieglas
 • zonwerend isolatieglas
 • ZHR++ dubbel glas gelaagd
 • zonwerend isolatieglas
 • zonwerend isolatieglas

ZHR++ dubbel glas gelaagd

Availability: In voorraad

€ 79,00 excl. BTW € 95,59 incl. BTW

Wat is gelaagd ZHR++ zonwerend dubbel glas gelaagd?

Zonwerende ZHR++ dubbel glas bestaat uit twee glasbladen, gescheiden door een hol metalen kader (de spouw). Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst uiterst dunne, transparante coating van edelmetaal. De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met een isolerend gas (argon). Zonwerend HR++ dubbel glas wordt vooral toegepast om de hoge mate van zonwering en de versterkte prestaties op het gebied van de warmte-isolatie. Gelaagd glas bestaat uit twee op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een doorzichtige kunststof folie (veiligheidsfolie), dat moeilijk kapot te krijgen is. Uitleg en toepassing van de diverse soorten zonwerend dubbel glas en gelaagd glas vind u op de betreffende pagina's bij bijlagen! 

ZHR++ dubbel glas op maat:

Wij leveren al uw ZHR++ zonwerend dubbel glas, voor u op elk gewenste maat. U kunt ZHR++ zonwerend dubbel glas gemakkelijk direct online bestellen in de lichtblauw balk. Of bestel met behulp van het excel calculatieprogramma. Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen. Prijs voorbeelden vind u onder aan deze pagina. Maximale productie afmetingen vind u bij de bijlagen.

* Verplichte velden

€ 79,00 excl. BTW € 95,59 incl. BTW

Details


ZHR++  met Ventilatieroosters

Ook kunt u verschillende soorten ventilatieroosters bij uw beglazing bestellen. Let u hierbij op de roosteraftrek/glasaftrek! Deze dient u zelf in mindering te brengen op de hoogtemaat van uw beglazing. Denk ook aan u beglazingmaterialen. Deze kunt u bijbestellen bij glasbenodigheden. en u kunt deze aanvinken tijdens uw bestelling rechts bovenaan de pagina.

ZHR++ gelaagd zonwerend isolatieglas met korting?

Ook voor ZHR++ isolatieglas gelaagd geld, hoe meer u besteld hoe hoger uw korting. Uw korting wordt door het programma automatisch berekend. Deze korting kan oplopen tot 15%! De korting wordt alleen door het online offerteprogramma automatisch berekend.

Wat is ZHR++ gelaagd zonwerend isolatieglas?

In gebouwen of woningen met veel ramen kan het soms erg warm worden. Door het gebruik van zonwerend isolatieglas kan er een comfortabele binnentemperatuur gecreëerd worden. Aan de binnenzijde van het isolatieglas wordt een extreem dunne metaallaag aangebracht. Deze laag houdt gedeeltelijk de zontoetreding tegen. De warmte wordt als het ware teruggekaatst. Deze metaallaag zorgt er ook voor dat de warmte die in de ruimte aanwezig is in de ruimte blijft. De zonwerende coating zit meestal op de buitenruit. De binnen ruit bestaat dan uit gewoon blank glas, gelaagd of gehard veiligheidsglas. Heeft u last van te warme ruimtes in uw huis door de zon die fel op uw ramen schijnt? Dan biedt zonwerend glas echt uitkomst!

Verschil ZHR++ zonwerend glas met andere glassoorten


 

Maximale isolatie waarde (U-waarde)

Lichttransmissie

Zontoetredingsfactor

 

Lichtreflectie

Enkel glas

5,8 W/m2.K)

88%

84%

8%

Standaard isolatieglas

2,8 W/m2.K)

81%

77%

14%

HR isolatieglas

1,1 W/m2.K)

79%

64%

12%

Zonwerend glas

1,1 W/m2.K)

71%

42%

12%

 

Voordelen van ZHR++ isolatieglas gelaagd

Zonwerend glas is lekker warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Op die manier biedt deze zonwerende beglazing u comfort in alle seizoenen.

 • De toetreding van warmteoverdracht wordt geminimaliseerd
 • Het verlies van warmte wordt geminimaliseerd
 • De zonnestralen worden gereflecteerd
 • Bestrijding van hinderlijk zonlicht

Wanneer de zonintensiteit het hoogst is (bv. begin augustus om 12:00 uur) zorgt zonwerend HR++ dubbel glas ervoor dat het in de woonkamer gedurende enkele uren:

 • 7 graden koeler is t.o.v. een woonkamer met gewone dubbele beglazing
 • 5 graden koeler is ten opzichte van de buitentemperatuur

ZHR++ binnenzijde gelaagd als dakbeglazing:

ZHR++ Zonwerend glas gelaagd binnen kan perfect toegepast worden als dakbeglazing. Voor de beglazingsnorm dient in ieder geval de binnenruit gelaagd 44.2 te zijn. Dit tot een maximale breedte van ca. 800mm. Daarboven dient u gelaagd 55.2 of gelaagd 66.2 toe te passen. Bij twijfel over de samenstelling verzoeken wij u contact op te nemen.

Prijs ZHR++ isolatieglas gelaagd

Zonwerend ZHR++ 6* - 33.1   €                   79.00

Samenstelling   Prijs per m2 excl. btw   

Zonwerend ZHR++ 6* - 44.2

€                   89.00

* positie van de coating
*1 : Voor ramen tot ca. 2,5 m2 is de standaard samenstelling 6 - 4

Levering zonwerend glas

Wij leveren dit product in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en in België in de provincies Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Isolerende beglazing heeft een levertijd van ca. 10 á 15 werkdagen.

ZHR++ isolatieglas gelaagd kopen

 • Prijs is inclusief verwijderingsbijdrage en energietoeslag
 • Minimaal te berekenen oppervlakte is 0,5 m2 per ruit
 • Prijs is exclusief verplichte transportverzekering (1,5%)
 • Spouwbreedten 6, 9, 12 en 15 mm
 • Prijzen zijn geldig voor ramen van max 5 m2, grotere oppervlaktes op aanvraag;

Andere samenstellingen, afmetingen en spouwbreedten op aanvraag via info@glasdiscount.nl

Extra informatie

Beslagset N/B

Bijlagen

View FileGarantie    Grootte: (1.81 MB)
View FileFolder figuurglas deel 2    Grootte: (985.32 KB)

Folder figuurglas deel 2

View FileFolder figuurglas deel 1    Grootte: (924 KB)
View FileOfferteprogramma Isolatieglas    Grootte: (115.22 KB)
View FileModeltoeslag dubbel glas    Grootte: (892.38 KB)
View Filetabel veiligheidsglas NEN 3569    Grootte: (4 KB)
View FileClimaplus XN HR++ U 1.1Wm2/K    Grootte: (862.4 KB)
View FileToelichting maximale afmetingen glas    Grootte: (49.78 KB) Toelichting maximale afmetingen glas
View Filemaximale afmetingen dubbel glas gelaagd    Grootte: (49.98 KB)
View FileLetsel;beperkend glas NEN 3569    Grootte: (87.87 KB)
View FileInmeet en montage handleiding    Grootte: (729.55 KB) Inmeet en montage handleiding

Verzenden of afhalen

Op deze pagina vindt u meer informatie de levering en/of het afhalen van bestellingen.

Afhalen

Levering

Levertijd

Verzendkosten Nederland

Verzendkosten België

 


 

Afhalen

Orders met een combinatie van glas en glastoebehoren kunt u desgewenst afhalen vanaf onze standplaats in Loenen (gld.). Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Orders van alleen glas kunnen daarnaast ook afgehaald worden bij onze afhaalpunten in Almelo, Amsterdam, Arnhem, Den Helder, Eindhoven, Emmen, Groningen, Loenen, Rijswijk of Zwolle. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Als de leverdatum van de fabriek bekend is, krijgt u van ons een mail met daarin de afhaaldatum en de adresgegevens van de afhaalvestiging.
Veiligheid is een groot item voor Glasdiscount.nl. Daarom zijn onderstaande aandachtspunten opgesteld om deze te waarborgen.

 1. Melden, inschrijven en wachten bij de receptie;
 2. Glas wordt door een medewerker van de vestiging naar het buitenterrein gebracht;
 3. Kinderen zijn op het gehele terrein van de afhaalvestiging niet toegestaan;
 4. Het personeel van de vestiging is niet bevoegd u te helpen om glaswerk in een auto of ander vervoersmiddel te plaatsen;
 5. In verband met uw veiligheid en de veiligheid van het aanwezige personeel dienen alle veiligheidsvoorschriften en aanwijzingen altijd te worden opgevolgd;
 6. Hou rekening met het transport en bedenk vooraf hoe u het glaswerk gaat vervoeren, eigen verantwoordelijkheid!;
 7. Korte broek, T-shirts met korte mouwen en open schoenen (Crocs, teenslippers, sandalen etc.) zijn niet toegestaan;
 8. Handschoenen zijn verplicht.

Let op: Deze punten dienen te allen tijden opgevolgd te worden!

De afhaalpunten hebben geen glastoebehoren op voorraad liggen. Heeft u een order geplaatst van glas en glastoebehoren en wilt u het glas afhalen bij één van de afhaalpunten, dan zijn wij helaas genoodzaakt alsnog € 7,00 excl. btw aan verzendkosten in rekening te brengen voor de glastoebehoren.

De grotere glasorders worden rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Kleinere orders leveren wij zelf uit.

Levering

Uw orders worden door ons verzonden door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. In België kunnen wij leveren in de Vlaamse provincies West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Orders vanuit België kunnen niet via de website verwerkt worden en kunt u per mail aanvragen.

Een bij Glasdicount.nl bestelde order dient vooraf betaald te worden. Na ontvangst van uw betaling wordt de order geplaatst bij de fabriek.

Wij gaan er vanuit dat u de order met zorg samen heeft gesteld en deze goed heeft gecontroleerd zodat de order geen onjuistheden bevat. Wijzigingen binnen 24 uur kunnen nog verwerkt worden. Na 24 uur is de order definitief en zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Als er na 24 uur toch wijzigingen doorgevoerd moeten worden, zullen de kosten bij u in rekening worden gebracht.

De grotere glasorders worden rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Hierdoor beperken wij de transportkosten en kunt u profiteren van scherpe prijzen. Zodra de leverdatum vanuit de fabriek bekend is zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Deze data zijn te allen tijde onder voorbehoud. Tijdens het productieproces kunnen problemen ontstaan, zoals ruitbreuk, waardoor de opgegeven leverdatum niet haalbaar is. Uiteraard doen wij ons best om dit te voorkomen. Houdt daarnaast ook rekening met onze vaste leverdagen, zie overzicht transportroutes. Wij maken gebuik van derden voor de logistieke afhandeling. Hierdoor hebben wij niet de mogelijkheid om te controleren of het glas daadwerkelijk geladen is en op de opgegeven dag wordt geleverd. Gelukkig wordt 99% van orders op tijd geleverd. Een exacte levertijd kunnen wij niet opgeven.

Bij het plaatsen van de order bij de fabriek geven wij uw telefoonnummer door. De fabriek kan dan eventueel rechtstreeks contact met u opnemen voor een afspraak. Doordat de levertijd op kan lopen krijgen wij niet altijd de exacte leverdatum door van de fabriek. Om transportkosten te besparen proberen ook zij de orders zo voordelig mogelijk te bundelen. Het kan in een uitzonderlijk geval voor komen dat de glasorder geleverd is zonder dat u een leverdatum door heeft gekregen. Ondanks onze inspanningen kan dit niet altijd voorkomen worden.

Glasorders worden altijd op de begane grond gelost. De grote glasorders en order met grote ruiten worden geleverd op een glasblok. De glasbok dient u binnen 4 weken leeg te maken en af te melden. Daarna betaald u bokkenhuur á € 2,50 per dag. Woont u in een gebied waar transport door een vrachtauto met oplegger combinatie niet mogelijk is, dan dient u dit van tevoren aan te geven. Anders bestaat de kans dat uw bok ver van de gewenste losplek gelost wordt, dit kan niet de bedoeling zijn.

Heeft u grotere ruiten besteld (> 1,5 m2) dan dient er iemand thuis te zijn om te helpen bij het lossen. Een ruit van 1,5 m2 weegt al snel 35 kg en is daardoor niet alleen te tillen. Voor kleinere ruiten hoeft u niet thuis te zijn. In dat geval kunt een paar latjes klaar leggen en een briefje ophangen op de plek waar u het glas gelost wilt hebben. Controleer uw glasorder altijd op eventuele fabricagefouten.

Bij een combinatieorder van glas en glastoebehoren zullen de glastoebehoren en eventuele ventilatieroosters waarschijnlijk eerder geleverd worden. Deze producten worden met een pakketdienst verzonden.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van hetgeen u besteld heeft. Afhankelijk van de voorraad en de routes die gereden worden kan de levertijd een paar dagen eerder of later uitvallen. Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden proberen we leveringen in de 'uithoeken' van ons land zoveel mogelijk te combineren.

 • Glastoebehoren zoals kit, band en blokjes proberen wij, mits op voorraad, nog dezelfde dag te verzenden.
 • Enkele beglazing heeft een levertijd van ca. 5 á 10 werkdagen.
 • Isolerende beglazing heeft een levertijd van ca. 10 á 15 werkdagen.
 • Gehard glas heeft vanwege de extra bewerkingen een levertijd van ca. 15 á 20 werkdagen.
 • Glazen keuken achterwanden hebben een levertijd van ca. 20 á 25 werkdagen.

Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wilt u een order met spoed laten leveren, neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden en de bijkomende kosten.

Transportroutes
    Regio Vaste leverdag
    West Dinsdag
    Noord-West Woensdag
    Noord-Oost Woensdag
    Zuid-Oost Woensdag
    Zuid-West Donderdag
    (Vlaams) België o.v.b. Vrijdag

 Leveringsschema 

Verzendkosten Nederland

Uw orders worden door ons verzonden door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Voor orders van alleen glas brengen wij een bijdrage in de transportkosten (kleine order toeslag) van € 23,00 excl. btw in rekening. Deze producten worden door ons speciale glastransport geleverd.

Voor orders van alleen glastoebehoren zoals beslag, kit, band en blokjes brengen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 9,50 excl. btw in rekening. Deze producten worden door een pakketdienst geleverd.

Voor combinatieorders van glas en glastoebehoren bedragen de verzendkosten € 17,50 + € 9,50 = € 27,00 excl. btw.

Voor orders boven € 400,00 excl. btw brengen wij geen verzendkosten in rekening. Dan wordt uw order Gratis verzonden!!!!!!

Verzendkosten Nederland
Glasproducten € 17,50
Glastoebehoren €   9,50
Glas en glastoebehoren € 27,00
Bij orders hoger dan > € 400,00 Gratis!!!!!

 
De verzendkosten worden automatisch aan uw winkelwagen toegevoegd.
Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wilt u een order met spoed laten leveren, neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden en de bijkomende kosten. 

Verzendkosten België

Uw orders worden door ons verzonden naar de Vlaamse provincies West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Voor orders van alleen glas brengen wij een bijdrage in de transportkosten van € 75,00 excl. btw in rekening. Deze producten worden door een transporteur geleverd.

Voor orders van alleen glastoebehoren zoals beslag, kit, band en blokjes brengen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 15,00 excl. btw in rekening. Deze producten worden door een pakketdienst geleverd.

Voor combinatieorders van glas en glastoebehoren bedragen de verzendkosten € 75,00 + € 15,00 = € 90,00 excl. btw.

Voor orders boven € 1.000,00 excl. btw brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Verzendkosten België
Glasproducten € 75,00
Glastoebehoren € 15,00
Glas en glastoebehoren € 90,00
Bij ordergrootte alleen glas > € 1.000,00 Gratis!!!!


Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wilt u een order met spoed laten leveren, neem dan eerst contact met ons op over de mogelijkheden en de bijkomende kosten.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Montage service enkel of dubbel glas

Montage service enkel of dubbel glas

€ 0,00 excl. BTW € 0,00 incl. BTW
Inmeetservice voor al uw glas

Inmeetservice voor al uw glas

€ 75,00 excl. BTW € 90,75 incl. BTW
Beglazingsband (glasband) (wit, 9x3mm, 20m)

Beglazingsband (glasband) (wit, 9x3mm, 20m)

€ 3,00 excl. BTW € 3,63 incl. BTW
Set glasblokjes en wigjes voor één raam

Set glasblokjes en wigjes voor één raam

€ 1,19 excl. BTW € 1,44 incl. BTW
Beglazingskit Seal-it® 230 TOPFLEX-P (verkoop per koker)

Beglazingskit Seal-it® 230 TOPFLEX-P (verkoop per koker)

Normale prijs: € 5,99

Speciale prijs: € 3,90 excl. BTW € 4,72 incl. BTW