• Al 18 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden op maat

Glazen schuifwanden zijn tegenwoordig erg hot en gewild. Met een glazen schuifwand geef je jouw binnenruimte een stijlvolle en vooral luxe uitstraling. Een standaard op maat gemaakte glazen schuifwand is er al vanaf ca. €399,- compleet met luxe beslag en schuifrail-systeem van A merken!

Waarom glazen schuifwanden?

Schuifwanden bieden een geweldige mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan een interieur. Als je graag meer licht wilt in de woning dan bieden glazen schuifwanden zeker een uitkomst. Zij zorgen niet alleen voor meer licht, maar ook voor een ruimtelijk effect. Er zal geen dag meer zijn dat er daglicht verloren gaan dankzij de natuurlijke uitstraling van schuifwanden.

Voordelen glazen schuifwanden

Tevens zijn schuifwanden een mooi systeem om woonruimte te scheiden en ruimte te besparen. Een prachtige scheiding tussen ruimtes als woonkamer en keuken, een mooie kamer en suite of de toegang tot de badkamer, alles behoort tot de mogelijkheden. Een schuifwand is niet alleen mooi maar ook heel praktisch. Met name voor kleinere ruimtes is een enkele schuifwand heel geschikt. Het geeft meer mogelijkheden met het inrichten van het huis, met ieder hun eigen doel en sfeer!

Glazen schuifwanden inmeten en op maat bestellen

Glasdiscount.nl levert jouw schuifwand geheel op maat en naar jouw wensen. Met "op maat bestellen” bedoelen we dat de glazen schuifpanelen precies pasen in de ruimte. Op de milimeter nauwkeurig!

Wanneer je niet zeker bent van de exacte maten kan je ook gebruik maken van een inmeet-deskundige van Glasdiscount. Onze inmeet-deskundigen kunnen jouw schuifwand exact inmeten. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de montageservice van Glasdiscount. Tenslotte kunnen we de schuifwand bij jou thuis bezorgen voor € 27,00 excl. BTW.

Je kan online door middel van ons stappenplan jouw eigen luxe glazen schuifwand samenstellen:

Actuele levertijden
Artikelnummer
1483
€ 399,00 excl. BTW
€ 482,79 incl. BTW

Glasdiscount is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk

Door klanten beoordeeld met een 8.8

8.8
  • Professionele inmeet- & montage service
  • 14 dagen recht op retourneren
  • Afrekenen met iDeal, achteraf betalen of bankoverschrijving