• Al 19 jaar de grootste glasleverancier
  • Specialist in maatwerk
  • Inmeetservice met maatgarantie
  • Levering in Nederland en Vlaanderen
Aanmelden

Kant en klare douchewand

4 producten

4 producten

Geef jouw badkamer een moderne uitstraling met een van onze kant en klare douchewanden van gehard glas. Deze complete douchewanden zorgen niet alleen voor een modernere uitstraling, de badkamer lijkt ook nog eens velen malen groter. Daarnaast is het een mooie toevoeging aan de uitstraling van jouw badkamer.

Eenvoudige kant en klare douchewand

Bij ons bestel je kant en klare douchewanden met vaste maten. Dit houdt in dat wij onze kant en klare glazen inloopdouche enkel in een aantal maten aanbieden. Hierdoor hoef je zelf geen maatvoeringen te bepalen of rekening te houden met andere ingewikkelde zaken zoals sparingen. Het enige wat je zou moet bedenken is de plaatsing en de afwerking van zowel de U-profielen als de stabilisatiestangen. Liever een volledige op maat gemaakte glazen douchewand? Stel een glazen douchewand samen.

Compleet bij ons te bestellen

Wanneer je één van onze kant en klare douchewanden besteld dan krijgt je alle benodigdheden er bij. Van het glas tot aan een tube kit. Onze stabilisatiestang(en) kan je naar alle wens inkorten zodat je onze kant en klare inloopdouche op precies de juiste plek kan plaatsen. Wanneer je kiest voor een vrijstaande kant en klare douchwand word er één U-profiel geleverd. Deze plaats je aan de onderkant van de glazen wand. Bij een muurplaatsing wordt er een extra U-profiel geleverd.

Een kant en klare douchewand online bestellen

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige kant en klare douchewand dan kan je deze eenvoudig online bestellen bij Glasdiscount. Zodra je de keuze hebt gemaakt kan je deze toevoegen aan het winkelmandje. Daarna bestel je deze in enkele eenvoudige stappen. Wij kunnen deze bezorgen of je kan ervoor kiezen om deze af te halen.