Let op! Tijdens de feestdagen hanteren wij, en onze afhaallocaties, aangepaste openingstijden. Lees hier meer.

Kant en klare douchewand

Geef uw badkamer een moderne uitstraling met een van onze kant en klare douchewanden. Deze complete douchewanden zorgen niet alleen voor een modernere uitstraling, uw badkamer lijkt ook nog eens velen malen groter. Een kant en klare douchewand van gehard glas is een mooie toevoeging.

Eenvoudige kant en klare douchewand

Bij ons besteld u kant en klare douchewanden met vaste maten. Dit houdt in dat wij onze kant en klare glazen inloopdouche enkel in een aantal maten aanbieden. Hierdoor hoeft u zelf geen maatvoeringen te bepalen of rekening te houden met andere ingewikkelde zaken zoals sparingen. Het enige wat u hoeft te bedenken is de plaatsing en de afwerking van zowel de U-profielen als de stabilisatiestangen. Liever een volledige op maat gemaakte glazen douchewand? Stel een glazen douchewand samen.

Complete kant en klare douchewand

Wanneer u één van onze kant en klare douchewanden besteld dan krijgt u alle benodigdheden er bij. Van het glas tot aan een tube kit. Onze stabilisatiestang(en) kunt u naar wens inkorten zodat u onze kant en klare inloopdouche op precies de juiste plek kunt plaatsen. Wanneer u kiest voor een vrijstaande kant en klare douchwand word er één U-profiel geleverd. Deze plaatst u aan de onderkant van de glazen wand. Bij een muurplaatsing wordt er een extra U-profiel geleverd. 

Een kant en klare douchewand online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige kant en klare douchewand dan kunt u deze eenvoudig online bestellen bij Glasdiscount. Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u de kant en klare douchewand toevoegen aan uw winkelmandje. Daarna besteld u deze in enkele eenvoudige stappen. Wij kunnen deze complete douchewand bezorgen of u kunt kiezen voor afhalen.

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren